2010. november 20., szombat

GYROS

Hozzávalók: 30dkg csirkemell,3dl olaj,1csomag salátamix,1konzerv kukorica,salátaöntet(yoghurt dressing),paprika,paradicsom,40dkg burgonya,fűszerek tetszés szerint(só,bors,gyros-fűszerkeverék,fokhagyma granulátum,sültkrumpli fűszersó füstölt sonka ízű,oregano.majoranna,bazsalikom.
Elkészítése: Először a húst megmossuk és  vékony csíkokra vágjuk,majd  a sültkrumli fűszersó kivételével ízlés szerint fűszerezzük.1dl olajon megpirítjuk a húst.A burgonyát hasábokra vágjuk és sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük, a maradék 2dl olajjal locsoljuk meg és fűszerezzük meg a sültkrumli fűszersóval.
25-30 perc alatt a sütőben 180 fokon süssük meg.A salátához a kukoricát, paprikát és a paradicsomot felaprítjuk.Összekeverjük és a dressingel meglocsoljuk. Jóétvágyat a GYROSHOZ!! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails